Обсуждаем планы на будущее

Обсуждаем планы на будущее

Сообщение Герцог » 14 ноя 2011 02:04

Обсуждаем планы и детали на будующий год, ( исследования, акции, проекты и т.п )
Зимой мало что мы можем организовать физически, но спланировать наши действия на весну нужно.
Весна к примеру;
1) время посадки деревьев, что можно организовать на одной из акций.( Сажанцы можно заготовить уже сейчас )
2) Нерест на всех водоемах ( можно создавать искуственные нерестилища )
Предлагаем, обсуждаем.
Аватара пользователя
Герцог
 
Сообщения: 390
Зарегистрирован: 15 мар 2011 23:22
Благодарил (а): 223 раз.
Поблагодарили: 255 раз.

Re: Обсуждаем планы на будущее

Сообщение serg-s » 18 мар 2013 14:32

нас этой зимой "забыли" в медиапространстве (проблема проста - ток шоу сведены на нет, ну и соответствеено участников на них не нужно). Предлагаю отснимать некий видеоматериал и размещать на своих ресурсах (кстати можно приглашать людей с альтернативными идеями)
serg-s
 
Сообщения: 660
Зарегистрирован: 20 мар 2011 22:12
Благодарил (а): 355 раз.
Поблагодарили: 221 раз.

Згадаймо ті часи

Сообщение serg-s » 10 апр 2015 11:15

Самым сложным в создании организации было убедить в том, что возможна регистрация без взяток и т.п. Усилия были и не хотелось бы, что б усилия пропали зря.
У нас не борятся за лидерство в организации, а хотелось бы, что б какая-то борьба была, а то пока полная индеферентность. ОЧЕНЬ НЕ ЛЮБЛЮ, КОГДА НЕКОЕ НАЧИНАНИЕ ЗАГЛУХАЕТ.
serg-s
 
Сообщения: 660
Зарегистрирован: 20 мар 2011 22:12
Благодарил (а): 355 раз.
Поблагодарили: 221 раз.

Re: Обсуждаем планы на будущее

Сообщение Artem Amphibia » 12 апр 2015 16:30

Почему?Чем могу помогу.Главное - сезон уже открыт(нырятельный)Еще бы до конца концертного дотянуть.
Artem Amphibia
 
Сообщения: 148
Зарегистрирован: 01 авг 2011 19:34
Благодарил (а): 35 раз.
Поблагодарили: 146 раз.

Re: Обсуждаем планы на будущее

Сообщение serg-s » 14 апр 2015 18:00

спасибо
serg-s
 
Сообщения: 660
Зарегистрирован: 20 мар 2011 22:12
Благодарил (а): 355 раз.
Поблагодарили: 221 раз.

Re: Обсуждаем планы на будущее

Сообщение serg-s » 20 дек 2015 12:36

Роблю по трошку кроки, що б "акваторія" розширилася на Миколаївську область, а також Київську і місто Київ!
Потрохи ми зробимо все так, як самі того забажаємо.
(пауза на осмислення відбуваючогося навкруги - то таке, то проходить).
Перемога за нами (і це не обговорюється)
serg-s
 
Сообщения: 660
Зарегистрирован: 20 мар 2011 22:12
Благодарил (а): 355 раз.
Поблагодарили: 221 раз.

Re: Обсуждаем планы на будущее

Сообщение serg-s » 30 июл 2016 20:54

органiзацiя (чого грiх приховувати) переживаэ не найкращi часи. Неосяжний романтизм пройшов, а реальний приктицизм не наступив (для цього е багато пояснеть, а головна - проблема росту). Так може не варто було рееструватися, створюватися, реалiзуватися? ;)
А це вже нi - було зроблено багато правильних крокiв i вони дадуть результат!!! Ми вiдьулися, як oрганiзацiя, а те, що ми взяли паузу, так це наша справа.

За это сообщение автора serg-s поблагодарил:
Sereg_K
Рейтинг: 12.5%
 
serg-s
 
Сообщения: 660
Зарегистрирован: 20 мар 2011 22:12
Благодарил (а): 355 раз.
Поблагодарили: 221 раз.

Re: Обсуждаем планы на будущее

Сообщение serg-s » 09 авг 2016 14:23

підіймали якось тему. Розвив в тексті.
"я політікой не занимаюсь, потому что..." не важливо що там далі -
Яке б не було продовження його варто інерпретувати так: "(1.)грати по чужим правилам я не можу і не хочу, а (2.)створити власні не здатний. (3.)Тому чекаю від моря погоди, і смерті (бо дегенерати у владі берегти людей не здатні, включаючи тих, хто їх безпосередньо захищає)..."
розберемо по пунктах:
1. Включення до лав будь якої (в переважної більшості випадків) існуйочої політ сили перетворює людину на статиста і не більше. Не існує реальних механізмів впливу на склад політичного керівництва, на політичний курс і партійні рішення. І в появі цих важелів ніхто не зацікавлений - хто платить, той заказує музику. "рядові члени" платити не спішать, бо квитанції (за що) їм не нададуть, тому "рядовим членам" башляють за послуги і в цілому таку партію це влаштовує.
Це типовий бізнес проект за формулою "гроші-політика-гроші". Для мінімізації ризиків гроші випилюються з бюджету, бо вкладатися в складні схеми типу "гроші-політика-потрібні закони-виробництво-гроші" крадіям не вигідно: все може стрімко перемінитися і витрати будуть марні. Звісно можливий вихід на певний рівень добробуту і при такій схемі функціонування партій. Партії ВБританії та США працюють по такій схемі і дають певні результати. Проблема в тому, що у нас це не працює!!! (точніше працює на тих, хто платить і замовляє музику).
Звісно підтримувати-вливатися в лави варто тільки як заробіток. Очікувати якогось дива "для всіх" не варто. Чи погано це? - не знаю: справа вибору. При активності в такій партійній системі можна трошечки підрости по партійній кар'єрі і підзаробити, але думки мають співпадати з волею керівництва (того хто платить). Свою власну думку слід засунути подалі, або дивитися по ситуації.
(пропускаю 2 пункт)
3. Вичікування не сама гірша справа і іноді краще дурного активізму. Проблема в тому, що за СРСР всі засоби виробництва були сконцентровані в руках політичної системи причому і вона вільно розпоряджуватися ними не могла. Після тотального дерибану і розкрадання (т.з. приватизація і шокова терапія) залишається велика сфера вже приватної власності за яку йде боротьба між кланами-бандами. Клани-банди не те що б бажають знищити "маленького українця" більшою частиною задача стоїть в отриманні прибутків більших ніж конкуренти, бо інакше це може закінчитися фізичним знищенням від конкурентів. Ну такі створилися правила гри.
(повертаюся до 2 пункту)
2. Для того, що б щось створити потрібно мати уявлення взагалі і в деталях про створюємий об'єкт. Без цих знань задача приречена на поразку. Поразка створює невпевненість і небажання продовжувати працю у цьому напрямку. "політика - брудна справа" - це звідти. Проблема в тому, що війна це ще більш брудна справа, а послідовне вимирання населення - ну це просто смерть, що тут добавити?
- Партія - це групова гра;
- Участь у партії чи громадському об'єднанні (ГО) повинно мати сенс для учасника (повагу, спосіб самореалізації, фінансовий прибуток та інше);
Відповідно добровільна участь має бути чимось мотивованою. Люди люблять отримувати користь з своїх дій - така природа життя.
Уявімо: ви вирішили "так більше не можна - буду створювати партію, бо нема за кого голосувати на виборах". Партійна ячейка "я і два кума". (цілком реальна і стійка конструкція. З ким створювати щось, якщо не з тими, кому довіряєш?) Проблема в тому, а чи хочуть цього куми? Чи просто що б підтримати "чергову дурість", підіграти людині?
Тож потрібно знайти когось, хто б певним чином розділяв погляди.
Взагалі людей схильних до партійного активізму не більше 1%. Серед них мають бути ті з ким співпадає точка зору при цьому це мають бути адекватні люди. Складна задача - соціальні мережі в допомогу.
Все відбулося. Вас п'ятеро. ХТО ГЕТЬМАН?
Надскладне питання, через яке розбився не один партійний корабель. Ймовірно потрібно голосувати. А як? Це дійсно складне питання. Але воно вирішується - про це далі. (це не так складно, насправді, якщо використовувати певний алгоритм ;) )
Вирішив проблему з реєстрацією (краще реєструватися-легальні утворення мають більше шансів на виживання). За законодавством - для реєстрації потрібні ТРИ людини. Потрібно переходити вже до партійного будівництва. (ГО справа добра, але це більше клуб по інтересах, а партія має вплив на політичне життя. Партія може мати доступ до реальної влади). А це проходить через етап всеукраїнського об'єднання - тобто такого об'єднання в якому представлені ГО більше половини областей.
і знову: ХТО ГЕТЬМАН? Тут є більшою частиною теоретичні напрацювання, на відміну від обласного ГО де є практичний, багаторічний досвід.
НАВІЩО ЦЕ ВСЕ ПОТРІБНО? Бо якщо не ти господар в Україні - то господар в ній хтось інший.
НАВІЩО ТАК СКЛАДНО? За нескладною процедурою - звертайтесь до пункту 1.
ЩОСЬ ПОДІБНЕ СТВОРЮВАЛОСЯ? Частково - так. Звісно заціпки за "ХТО ГЕТЬМАН?", але якось вирішують це.
serg-s
 
Сообщения: 660
Зарегистрирован: 20 мар 2011 22:12
Благодарил (а): 355 раз.
Поблагодарили: 221 раз.


Вернуться в Форум (загальний)

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: Google [Bot] и гости: 21

cron
Яндекс.Метрика